Over Bouwman Sport & Fun

Bij Bouwman Sport & Fun bent u bij de sportonderneming allround sportdocent Ernst Bouwman. In 2016 is hij gestart zijn passie voor bewegen te gaan delen met anderen in de vorm van een volwaardig en hoogwaardig bedrijf. Ernst is daarnaast actief in het onderwijs als docent lichamelijke opvoeding.

Sporten op maat bij Bouwman Sport & Fun

Bij Bouwman Sport & Fun staan persoonlijke aandacht, goed materiaal en vakkennis hoog in het vaandel. Om ons sportaanbod te kunnen blijven vernieuwen, volgen we de laatste ontwikkelingen in de sportwereld op de voet. Bouwman Sport & Fun is gericht op sport op maat voor jong en oud, plezier in bewegen en een gezonde leefstijl.

Wij houden ons voornamelijk bezig met het aanbieden en organiseren van kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teamuitjes, familiefeesten, activiteiten, evenementen en verhuur op locatie.

ZZP Sportdocent

Zoekt u een sportdocent voor variabele of vaste uren bij uw organisatie? Aan de hand van dit verzoek zal Bouwman Sport & Fun een sportprogramma opstellen, waarbij gekeken wordt naar de belevingswereld en het niveau van de sportdeelnemers.

Wij zijn beschikbaar voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal basisonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs , verenigingen, stichtingen, bedrijven, personal training en PGB.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op.

DSC00159
×

Wilt u zo snel mogelijk contact over ons aanbod? Stuur een whatsapp bericht!

× Hoe kan ik je helpen?
Design & Development door dekuijer.nl © 2018 | Inloggen